WELKOM BIJ Dierenkliniek Kattenbroek

Voor de beste zorg voor uw huisdieren.

Onze Kliniek

Dierenkliniek Kattenbroek, dé vertrouwde dierenarts in Amersfoort en omgeving, ziet uw huisdier niet alleen als een patiënt, maar als een geliefd familielid. De kliniek biedt persoonlijke en zorgzame behandelingen om ervoor te zorgen dat uw huisdier een lang en gelukkig leven leidt.

Over Ons

We zijn een geregistreerde Cat Friendly kliniek waarbij zowel uw verhaal als de beste zorg voor uw huisdier centraal staat. Met ons liefdevolle team staan wij klaar om uw huisdier te helpen.

Onze Service

Ontmoet Ons team

Eva Vaillant

Hey, mijn naam is Eva en ik werk sinds enkele jaren bij Dierenkliniek Kattenbroek. Na mijn afstuderen in 2014 heb ik bij verschillende praktijken gewerkt voor ik bij deze kliniek terecht kwam. In mijn vrije tijd wandel ik veel met onze 2 honden of gaan we op pad met ons trekpaard voor de menwagen. Samen met het fijne team van Dierenkliniek Kattenbroek wil ik uw huisdier de best mogelijke zorg bieden

Farah Bannink

Ik ben nu ruim 2 jaar werkzaam bij Dierenkliniek Kattenbroek. Ik werk hier met veel plezier en mijn interesse ligt met name bij de interne Kattengeneeskunde en bij Cat Friendly werken. Je komt mij 3 dagen per week tegen op de kliniek.

Iris Maliepaard

Ik ben al enkele jaren als dierenarts aan het werk. Nu ik met mijn gezin van Drenthe naar de omgeving Amersfoort ben verhuisd was het ook tijd voor een nieuwe baan. Momenteel ben ik werkzaam als waarnemer tijdens het verlof van één van mijn collega’s.

pug reaching up and surrounded by paw and bone doodles

Healthy Pet Club

Bespaar tot wel €100 per jaar op de gezondheidszorg van uw hond, kat of konijn

Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw dier geregeld is? Dat is bij ons mogelijk met de Healthy Pet Club!

Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen goed en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van de Healthy Pet Club, om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt. Van vaccinaties, behandeling tegen parasieten tot regelmatige controles en korting op een aantal behandelingen: dit zijn enkele voorbeelden wat inbegrepen is bij de Healthy Pet Club voor een voordelige maandprijs.

Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van The Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.

Diersoorten

Hond

Konijn

Kat

Knaagdieren

Hond

Konijn

Kat

Knaagdieren

Wat onze cliënten van ons vinden: